Welkom

Welkom op de website van de Vereniging van Gepensioneerden van ExxonMobil (VGEM) in Nederland. Deze website bestaat uit een algemeen toegankelijk deel en een deel dat alleen toegankelijk is voor leden en begunstigers. Zij kunnen inloggen door hun gebruikersnaam en wachtwoord in te geven op het inlogformulier. Dit vindt u in de 2e tab hierboven, in het menu links of door hier te klikken.

Nog geen lid?

Bent u nog geen lid of begunstiger, dan kunt u zich aanmelden bij de ledenadministratie (zie hieronder onder het kopje: Lidmaatschap). De ledenadministrateur stuurt dan een kopie van de bevestigingsbrief, die u ontvangt, naar de webmaster van de VGEM-website, zodat uw naam en uw e-mailadres doorgegeven worden. U wordt dan geregistreerd als gebruiker van deze website. Uw gebruikersnaam is gelijk aan uw e-mailadres. Het wachtwoord wordt willekeurig toegekend door het systeem en is zelfs bij de webmaster niet bekend. Het wordt naar het door u opgegeven e-mailadres gestuurd. U kunt het na inloggen zelf wijzigen.

Al lid?

Als u al lid of begunstiger bent, maar nog geen gebruikersnaam en wachtwoord hebt, kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het verzoek als gebruiker van de VGEM-website geregistreerd te worden. De ledenadministrateur controleert dan of u inderdaad lid of begunstiger bent en stuurt uw naam en e-mailadres naar de webmaster van de VGEM-website. U wordt dan geregistreerd als gebruiker van deze website. Uw gebruikersnaam is gelijk aan uw e-mailadres tenzij u een zelf gekozen gebruikersnaam doorgeeft. Het wachtwoord wordt willekeurig toegekend door het systeem en is zelfs bij de webmaster niet bekend. Het wordt naar het door u opgegeven e-mailadres gestuurd. U kunt het na inloggen zelf wijzigen.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap staat open voor gepensioneerden van ExxonMobil in Nederland. Medewerkers die nog niet gepensioneerd zijn kunnen zich aansluiten als begunstigers. Wanneer zij pensioengerechtigd worden, worden zij automatisch lid.

Contributie

De contributie bedraagt € 15,00 per jaar. Begunstigers betalen ook een bijdrage van € 15,00.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via de aanmeldpagina. Zie het menu links.